Центар за обука ЕВА | Training Center EVA

Контакт

Центар за обука ЕВА,
Едукативна вокациска асистенција
ул. Костурски херои 60 (поранешна ул. 29 ноември)
1000 Скопје

Телефон

078 23 13 23

Pause | Play
|
Tray Button

English | Македонски

Објавено: јули 2011

ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА за студенти

Часовите по математика за студенти се наменети за сите оние кои студираат на било кој факултет каде се изучува математиката или било која гранка од математиката. Доколку имате потешкотии со математика, финансиска математика од економското подрачје, статистика и веројатност, калкулус, дискретни структури, линеарна алгебра, геометрија, математика за информатичари, математичка анализа и слично, тогаш оваа школа е вистинското место каде можете да ги надминете и совладате нејаснотиите околу математичките проблеми.

Наставата се изведува индивидуално или најмногу во група од 2 студенти кои подготвуваат испит од истиот предмет, поради можноста на професорот да се посвети доволно на студентот. Термините и темпото на часови се одредува во консултација со професорот, a зависи од потребите и барањата на студентот и проценката на професорот.

Цена на еден индивидуален час
600 ден. (1 час х 90 минути)

Пријавување и информации на 078 23 13 23, или на е-пошта eva.center@yahoo.com.