Центар за обука ЕВА | Training Center EVA

Контакт

Центар за обука ЕВА,
Едукативна вокациска асистенција
ул. Костурски херои 60 (поранешна ул. 29 ноември)
1000 Скопје

Телефон

078 23 13 23

Pause | Play
|
Tray Button

English | Македонски

Објавено: јули 2011

Пијано

На часовите по пијано, студентот ќе ги научи основните принципи и правила на свирење. Во зависност од динамиката на вежбање, може да стигне до посложените дела од светската литература на класичната, но и на популарната музика. Студентот ќе има можност да ја одбере патеката на својот развој: едукација по класичните принципи со што ќе репродуцира класична музика или едукација по принцип на акорди со што ќе репродуцира популарна музика.

Часовите се индивидуални а наставата се одвивива во петок, сабота или недела, по договор со професорот. Темпото на часови е по желба на студентот.

На крајот на целиот курс ќе се одржи мал концерт со сите инструменталисти од класата по музика.

Пријавување и информации на 078 23 13 23, или на е-пошта eva.center@yahoo.com.