Центар за обука ЕВА | Training Center EVA

Контакт

Центар за обука ЕВА,
Едукативна вокациска асистенција
ул. Костурски херои 60 (поранешна ул. 29 ноември)
1000 Скопје

Телефон

078 23 13 23

Pause | Play
|
Tray Button

English | Македонски

Објавено: ноември 2011

Гитара

На индивидуалните часови по гитара, студентот ќе ги научи основните принципи и правила на свирење. Во зависност од изборот, студентот може да следи програма за класична музика, популарна музика или комбинирана програма (од класичната и популарната литература). За секој студент ќе биде изработена индивидуална програма и план за работа.

Термините се одредуваат по договор со професорот.

На крајот од курсот ќе се одржи мал концерт со сите инструменталисти од класата по музика.

Пријавување и информации на 078 23 13 23, или на е-пошта eva.center@yahoo.com.