Центар за обука ЕВА | Training Center EVA

Контакт

Центар за обука ЕВА,
Едукативна вокациска асистенција
ул. Костурски херои 60 (поранешна ул. 29 ноември)
1000 Скопје

Телефон

078 23 13 23

Pause | Play
|
Tray Button

English | Македонски

Квалитетот се важи

Го имате ли тоа што треба?

Охрабруваме млади квалификувани позитивни и мотивирани професионалци што ја делат нашата визија и нашите вредности да ни се придружат во тимот. Она што го бараме се талентирани, страсни и посветени професори, лингвисти, преведувачи, толкувачи, тренери и креативци. Имаме огромна почит спрема различноста и индивидуалноста а во исто време ги негуваме принципите на тимска работа, единство, взаемна поддршка и позитивна работна атмосфера.

Исто така нудиме можност и за пракса. Доколку сте апсолвенти и размислувате за градење кариера, амбициозни сте и веќе имате визија за личен професионален развој, контактирајте не.

Пратете го вашето CV и мотивациско писмо на eva.center@yahoo.com.