Центар за обука ЕВА | Training Center EVA

Контакт

Центар за обука ЕВА,
Едукативна вокациска асистенција
ул. Костурски херои 60 (поранешна ул. 29 ноември)
1000 Скопје

Телефон

078 23 13 23

Pause | Play
|
Tray Button

English | Македонски

Објавено: јули 2011

Деца и средношколци

Претшколска возраст (4 - 6 год.) Основци (7 - 10 год.) | (11 - 14 год.) Средношколци (15 - 18 год.)
Во изработка. Во изработка. Во изработка.

Возрасни

Општ Конверзација Според потреби
Информации Во изработка. Во изработка.